Μοσχάρι βραστό
2019-02-27

Υλικά
- 1 1/2 κιλό μοσχαράκι
- 4 μεγάλες πατάτες
- 3 καρότα
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Σελινοριζα
- Ελαιόλαδο,αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μεριδουλες. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε νερό και προσθέτουμε το κρέας μας να βράσει, ενδιάμεσα ξαφριζουμε. Στην διάρκεια καθαρίζουμε της πατάτες τα καρότα το κρεμμύδι το σέλινο και τα κόβουμε όλα σε μικρά κομματάκια. Τα προσθέτουμε όλα στο κρέας και αφήνουμε να βράσουν καλά όλα μαζί καμία ώρα.
Στο τέλος Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.αλάτι πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο .Τα αφήνουμε να βράσουν κανα τεταρτο ακόμα και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία.
Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και αυγολέμονο εγώ την προτιμο έτσι παραδοσιακά