Παραδοσιακή Μοσχαρόσουπα

2019-03-18

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι όσο γίνεται χωρίς λιπος
  • 2 πατάτες μέτριες
  • 2 καρότα μέτρια
  • Φιδέ
  • 2 κσ Σέλινο
  • 1 κρεμμύδι
  • Ελαιόλαδο
  • Λίγο αλάτι
  • 1,5 κγ Maggi χορταρικών σε σκόνη
  • Λίγο μαύρο πιπέρι
  • Λίγο κύμινο
  • Λεμόνι φρέσκο

Εκτέλεση

  • Ζεματιζουμε το κρέας 10 λεπτα να φύγει ο αφρός του. Πετάμε το νερό.
  • Καρότο σε ροδέλες, την πατατα σε μικρά κομμάτια κ το σελινο ψιλοκομμένο.
  • Βράζουμε νεράκι 2 λιτρα περίπου, ριχνουμε μέσα το κρέας και όλα τα υλικά εκτός την πατάτα. Το κρεμμύδι το ρίχνω ολόκληρο και στην μια ώρα το αφαιρώ όπως και μισό λεμόνι το οποίο αφαιρώ και αυτό.
  • Βράζουμε για 1 ώρα σε χαμηλή φωτιά, η κουζινα μου έχει μέχρι το 6 και το βάζω στο 3.
  • Μετά προσθέτουμε την πατάτα.
  • Και όταν περάσουν 1 και 45λεπτα τότε βάζουμε και μια χούφτα φιδέ.
  • Τα τελευταία 5 λεπτά βαλτε το μάτι στο 6.
  • Έτοιμη η σούπα.
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε